Restaurant Maštal Č. Krumlov
In our restaurant Mastal we are mostly specialized in steaks from Angus beef but also chicken, pork and fish steaks.
We are making Weekends Menu with traditional dishes of Czech cuisine as well as dishes grilled on an open fire.
Our restaurant has 90 seats, one lounge with the capacity of 25 people and 30 seats on the terrace. Our capacity is great for boarding of excursion, arrange celebration and routs.
Open daily: 11 a.m. - 11 p.m.
Speciální nabídka menu pro rok 2016
Becherovka (Slivovice)
Chléb se sádlem, škvarky,
Zelňáčky preclíčky
Uzená slanina, kořeněný bok, miniklobásky
Variace sýrů
Polévka dle výběru
Porcované pečené selátko, porcovaná kachna, kuřecí čtvrtky
Pečené brambory, bramboráčky, pečivo
Zeleninové mísy
Domácí koláčky, jablkový závin, medové řezy
3 x nápoj
Minimální počet osob: 20
K poslechu možno zajistit středověkou nebo cikánskou hudbu.
Složení jednotlivých menu lze přizpůsobit dle přání zákazníka.
Speciální nabídka středověkých hostin:
Malá hostina:
- uzená domácí slanina, škvarky, korbáčky (slaný ovčí sýr)
- preclíčky, zelńáčky
- polévka – česnečka s krutony a sýrem
- masová fošna - pečené kuře, pstruh na bylinkách, krůtí steak,
- hovězí steak
- příloha – opečené brambory, domácí bramboráčky
- míchaný zeleninový salát
- medový řez
- nápoj (pivo 0,3 dcl, víno 0,2 dcl, nealko nápoje, káva nebo čaj)
Střední hostina:
- korbáčky, jadel, niva, uzená domácí slanina, škvarky
- preclíčky, zelňáčky
- polévka
- masová fošna – porcované vepřové koleno, pečená kachnička, pečené kuře, kuřecí křídla
- příloha – opečené brambory, domácí bramboráčky
- míchaný zeleninový salát
- medový řez
- nápoj
Velká hostina:
- uzená domácí slanina, miniklobásky, kořeněný bok
- sýrová variace
- preclíčky, zelňáčky, pečivo
- polévka – česnečka s krutony a sýrem
- masová fošna – pečené mladé sele, pečená kachna
- na jablkách, kuřecí křídla, hovězí steak
- příloha – vařená kukuřice, opečené brambory, domácí bramboráčky
- zeleninové mísy
- medový řez, jablečný závin, tvarožník
- nápoj